Ghidul Serviciilor
Reparatii Tv La Atelier Si Serviciu Pickup & Return Bucuresti
inapoi la firma 311 vizite
Poza Reparatii TV
Foto

Pentru cei mai multi oameni, televizorul reprezinta principala sursa de informare si divertisment. Televizoarele au o durata de viata in medie intre 3 si 8 ani, in functie de conditiile si durata utilizarii lor.

Desi producatorii ofera pe piata produse din ce in ce mai fiabile, numarul de tv care se defecteaza in si post garantie este considerabil.Motivele pot fi din cele mai variate:

A recurge la serviciile unui profesionist in reparatii tv este cea mai buna solutie cand televizorul dvs. se defecteaza.

Ideea ca cel mai profitabil e sa inlocuiesti un aparat defect cu unul nou s-a dovedit a fi un mit. Mai ales cand e vorba de un defect minor sau cand ai investit multi bani intr-un tv de ultima generatie. Chiar si in cazul unor defectiuni mai serioase, practica dovedeste ca televizoarele pot functiona inca ani buni dupa remedierea acestora. Astfel ca reparatia este in acest caz mult mai profitabila decat achizitionarea unui tv nou.

Noi va oferim 1 an garantie pentru orice fel de reparatii tv.

De aceea, nu ezitati sa apelati la serviciile noastre! Sunati la

, pentru consultanta tehnica si reparatii tv.

Oferim:

Am reusit sa dezvoltam o relatie pe termen lung cu clientii care au apelat la serviciile noastre, pentru ca prioritatea numarul unu ramane pentru noi satisfactia clientului.

Reparatii tv de orice tip (cu tub cinescopic, LCD, TV LED, plasma)

Reparatii tv aproape orice model si marca tv comercializate in Romania:

SAMSUNG, PANASONIC, PHILIPS, LG, SONY, TOSHIBA, SANYO, JVC, AKAI, BEKO, NEI, ORION, DAEWOO, SHARP, HITACHI, HYUNDAI, BLAUPUNKT, GRUNDIG, GOLDSTAR, ALLVIEW, ARCTIC, BLUESKY, CINEX, CLAYTON, DENON, EBODA, EUROCOLOR, EUROSKY, EUROVISION, FUNAI, PIONEER, PROVISION, SABA, TELETECH, THOMAS, THOMSON, VESTEL, WATSON, YAMAHA, SCHNEIDER si altele.

Asiguram reparatii tv sediul nostru din Bucuresti, sector 2. Oferim si servicii de PickUp & Return pentru comfortul dumneavoastra. Puteti discuta chiar acum cu unul din specialistii nostri la numarul:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.