Ghidul Serviciilor
Casa Banil Restaurant - Bucuresti
inapoi la firma 321 vizite
Poza Despre Noi
Foto
Foto

Povestea noastra a inceput in anul 2002, cand firma Banil a pus bazele resturantului ce avea sa se deschida. Cu o experienta considerabila in domeniul horeca si cu planuri mari pentru viitor, ne pregateam pentru deschiderea unui restaurant primitor si calduros.

 

Design ElegantOdata cu trecerea timpului si cu aparitia unui nou trend printre localuri, in 2012 restaurantul a fost modernizat, stilul predominant fiind elegant.

De la mobilier si pana la elemente decorative, totul a fost aranjat cu mult bun gust si rafinament.

Inaugurarea hoteluluiIn anul 2018, am inaugurat hotelul ce completeaza perfect restaurantul, cu o eleganta impozanta. Confortul, caldura, designul modern al camerelor si ospitalitatea care ne caracterizeaza sunt doar cateva dintre caracteristicile pentru care oaspetii revin cu drag la noi.

Daca planuiti o vizita in Bucuresti sau chiar o vacanta, va punem la dispozitie o serie de pachete si facilitati incepand de la transfer pana la cazare cu mic dejun inclus sau demipensiune.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.