Ghidul Serviciilor
Casa Nica, Restaurant - Bucuresti
inapoi la firma 2326 vizite
Poza Meniu si tarife
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Pretul meniurilor de botez sau de nunta este intre 33 Euro si 65 Euro in functie de sezon/extrasezon si in functie de sambata/duminica.

Mesele festive tip onomastica, bufet, majorat etc, sunt de la 10 Euro/persoana sau conform meniului a la carte al restaurantului.

 

Restaurant Casa Nica va ofera:

PRIMUL FEL

Primul fel de mancare (gustare rece), in termen uzual “aperitiv” poate sa fie unul rece, unul cald sau unul mixt (rece, cald);

AL DOILEA FEL

Al doilea fel de mancare, “pestele“ poate fi servit in varianta piesa (intreg), gratar, pane sau mixt;

SARMALE

 

Al treilea fel e reprezentat de clasicele sarmalute. Aici difera tipul de carne din care sunt facute (porc, vita, pui, oaie sau mixt) sau tipul de foaie (varza, foi vita, stevie);

FRIPTURA

 

Friptura...si ar fi multe de povestit la capitolul friptura dar ne putem rezuma la cateva variante folosite foarte des la evenimente: pui, porc, vita, oaie, pastrama sau mixturile din 2 tipuri de gratar si pastrama din ceafa de porc trasa la tigaie cu putin unt, gogosar si un parfum de usturoi;

DESERTUL

 

Desertul la alegere din catalogul restaurantului (photocake.ro) din cele peste 700 de modele torturi.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.