Ghidul Serviciilor
Cercul Militar National, Restaurant - Bucuresti
inapoi la firma 1070 vizite
Poza Contact, rezervari evenimente
Foto

S e r v i c i i 

 

 

CMN nu asigura serviciile privind: aranjamente florale (mese si prezidiu) / baloane / huse scaune / fete de masa / funde s.a.

 

!CMN dispune pentru deservirea meniului în cele trei sali somptuoase ale palatului de un bloc alimentar adecvat, dotat cu utilaje moderne, în care echipa proprie de specialisti în arta culinara, prepara întregul meniu. 

 

! Husele de scaune, alaturi de fetele de masa si decorul de prezidiu schimba complet atmosfera unei sali de petrecere, indiferent de specificul si arhitectura acesteia. Recomandarea noastra este sa tineti cont de tematica evenimentului, de nuantele folosite la celelalte decoratiuni si de arhitectura salii. Husele de scaune, esarfele si fetele de masa se închiriaza.

 

C o n t a c t,  r e z e r v a r i   e v e n i m e n t e,  c o s t u r i   s a l i

 

Andreea MARANDEL

Adresa: Str. Constantin Mille; Sector 1; Bucuresti

Telefon: 021 313 86 80 / 166

021 314 95 51

Fax: 021 315 09 60

E-mail: marketing@cmn.ro

Website: www.cmn.ro

 

 

P r o g r a m   v i z i o n a r i   si  c o n t r a c t a r i :   

 

Luni , vineri : 08.00 – 14.00 → Andreea MARANDEL

Marti, miercuri, joi : 08.00 – 16.00 → Andreea MARANDEL

 

Sâmbata , duminica (numai pentru vizionare sali, în zilele când sunt planificate activitati) → Catalin JIPA

 

C o n t a c t e : 

 

 

? Administrator sali (reprezentant CMN) – Catalin JIPA: 0720964697

Servicii de set-up sala / paza / parcare / spatiu sedinta foto / aer conditionat / caldura / garderoba

! Nota: Nu pot fi asigurate mese rotunde.

 

 

? Oferte de meniu - Ion MOROSANU : 0744676717

Stabilire meniu complet de eveniment si cost meniu.

 

 

Pentru oferta de servicii la un nivel calitativ crescut, este necesara purtarea unor discutii preliminare despre organizarea evenimentului. Reprezentantii va vor adresa întrebarile specifice pentru a afla necesitatile clientului si particularitatile evenimentului care urmeaza sa fie organizat. În acest sens, este important sa se cunoasca în primul rând numarul de persoane, daca anumite persoane prefera sau nu prefera anumite tipuri de mâncaruri. Un alt element important de cunoscut este tematica evenimentului. Aceasta poate fi extrapolata si la realizarea platourilor sau a tinutei personalului. Organizarea se realizeaza în cele mai mici detalii, cu participarea directa si consultarea clientului. Discutiile purtate se vor materializa în ceea ce va însemna evenimentul, iar ideile si experienta noastra va vor asigura ca veti fi multumit de serviciile noastre. Evenimentele speciale necesita o atentie speciala si aceasta ne ofera motivatia necesara pentru a deveni creativi si pentru a va oferi cele mai bune ingrediente si reteta pentru un eveniment perfect.

 

 

M u z i c a (formatie & DJ)

? Maestru dirijor – Stelian UNGUREANU : 0723153628 / 0726123312

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.