MENIUL PREZENTAT MAI JOS ESTE INFORMATIV(in perioada imediat urmatoare vor interveni modificari)Pentru mai multe detalii va rugam sunati la 0722 500 361. Multumim!Antreu – servire la platouri pe mijlocul meseiRulada de sunca si cascaval;Terina de pui cu legume;Tartina cu icre de crap;Andiva cu zacusca;Rosie umpluta cu vinete de casa;Ciuperci umplute cu branza si marar, gratinate;Chiftelute de casa;Salata Caezar;Cruditati;Paine de casa;
Fel principal – servire la platouri pe mijlocul meseiMuschiulet de porc impanat;Pastrama de pui – reteta propie;Carnati de Plescoi;Cartofi aurii;Legume marinate la grill;Salata de muraturi;Paine de casa;Desert – home madeTort de mere cu inghetata de scortisoaraPret: 98 lei / pers
(TVA inclus)
Nota:Meniurile se pot personaliza in functie de solicitarea clientului.Numarul total de locuri disponibile este pentru 80 persoane, locatia fiind dispusa pe 2 nivele. Fiecare etaj dispune de cate 40 locuri.Pentru mai multe detalii despre meniu, locatie, date disponibile va rugam sa sunati la: 0722 500 361