Gallo Nero, Restaurant - Bucuresti
    
ANTIPASTO ITALIANO 
Prosciutto, Salami,Olive,Parmigiano- Italia
34 
MELANZANE ALLA PARMIGGIANA
Vinete cu sos de Rosii si Mozzarella si Parmezan la cuptor
32 
VITELLO TONNATO
Rasol alb de Vitel cu crema de Ton si Capere
32 
CARPACCIO DI MANZO CON FUNGHI E TARTUFO NERO
Muschi de Vitel crud cu Ciuperci ,Trufe Negre,Rucola si Parmezan
34 
BURATA
Burata cu Rosii Cherry pe pat de Rucola
41 
TARTARA DI VITELLO AL OLIO DI TARTUFO
Tartar din Muschi de Vita cu Sibulet, Castraveti Murati si Minisalata
 
  
    
	
    
    
    
    
        Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.