Ghidul Serviciilor
Herastrau, Restaurant - Bucuresti
inapoi la firma 221 vizite
Poza Evenimente private si corporate
Foto

 Complexul Herastrau poate gazdui o gama variata de evenimente private si corporate. Fie ca planificati o nunta, un botez, o aniversare sau o conferinta, echipa noastra va sta la dispozitie pentru a organiza un eveniment de neuitat.

          În functie de numarul de participanti si de specificul petrecerii organizate, puteti opta pentru unul dintre saloanele private ale complexului, pentru o terasa, sau puteti organiza o petrecere în aer liber, la bordul vaporasului Lastunul.

          Complexul Herastrau va pune la dispozitie o multitudine de saloane potrivite pentru organizarea celor mai interesante petreceri. Fiecare sala este dotata cu sisteme de climatizare si de iluminat performante, detectoare de fum si sistem de prevenire a incendiilor. Oaspetii beneficiaza de parcare gratuita, în limita locurilor disponibile.

Terasa Herastrau

250 persVezi galerie

Salon Four Season s200 pers

Terasa Lake Garden150 pers

Terasa Marinarul130 pers.

Salon Diplomat 130 persVezi galerie

Salon Le Matine30 persVezi galerieSalon Shakespeare30 persVezi galerie"Oamenii vor uita ce ai spus, vor uita ce ai facut,  dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" Maya Angelou

Salon Enescu2 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.