1. APERITIV - GUSTARE RECE .
Salam sibiu 50 gr ; muschi tiganesc 60 gr ; file de peste Deluxe cu cascaval ; tartina cu icre crap 60gr ; cascaval swaiter 60 gr ; rosie cosulet cu legume ; chiftelute cu susan 5 buc ; ardei gras ; tartina cu branza de vaci ; rulou cu salata de cruditati; salata verde ; masline verzi sau negre.
2. SARMALE cu mamaliguta, ardei iute, smantana si costitasau
sau FILE PESTE Pangasius cu cartofi nature si leguma mexicane.
3. FRIPTURA - ceafa de porc 150 gr , piept de pui dezosat 100 gr , carnaciori cabanos 60 gr , cartofi prajiti cu branza rasa . Salata de varza sau de muraturi (castraveciori cu gogosari).
4. TORT DIAMOND (stil American) 170 gr/Portia
5. CAFEA ESPRESSO cu lapte. - LA DISCRETIE.
6. PRIMIREA cu sampanie si piscoturi.
7. BAUTURI: WHISKI J & B = 200 ml si MARTINI = 200 ml de persoana.
Apa minerala , Coca-Cola , Fanta , Prigat - LA DISCRETIE.
VIN JIDVEI FATA IN IARBA demisec - LA DISCRETIE.
8. FRUCTE: portocale , banane , struguri albi-negri
9. ALUNE si covrigei sarati.
10. Doi pomi fructe la prezidiu
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.