Ghidul Serviciilor
Mivas, Restaurant - Bucuresti
inapoi la firma 12228 vizite
Poza Meniuri nunta si specialitati
Foto
1. APERITIV - GUSTARE RECE . Salam sibiu 50 gr ; muschi tiganesc 60 gr ; file de peste Deluxe cu cascaval ; tartina cu icre crap 60gr ; cascaval swaiter 60 gr ; rosie cosulet cu legume ; chiftelute cu susan 5 buc ; ardei gras ; tartina cu branza de vaci ; rulou cu salata de cruditati; salata verde ; masline verzi sau negre. 2. SARMALE cu mamaliguta, ardei iute, smantana si costitasau sau FILE PESTE Pangasius cu cartofi nature si leguma mexicane. 3. FRIPTURA - ceafa de porc 150 gr , piept de pui dezosat 100 gr , carnaciori cabanos 60 gr , cartofi prajiti cu branza rasa . Salata de varza sau de muraturi (castraveciori cu gogosari). 4. TORT DIAMOND (stil American) 170 gr/Portia 5. CAFEA ESPRESSO cu lapte. - LA DISCRETIE. 6. PRIMIREA cu sampanie si piscoturi. 7. BAUTURI: WHISKI J & B = 200 ml si MARTINI = 200 ml de persoana. Apa minerala , Coca-Cola , Fanta , Prigat - LA DISCRETIE. VIN JIDVEI FATA IN IARBA demisec - LA DISCRETIE. 8. FRUCTE: portocale , banane , struguri albi-negri 9. ALUNE si covrigei sarati. 10. Doi pomi fructe la prezidiu
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.