Ghidul Serviciilor
Mivas, Restaurant - Bucuresti
inapoi la firma 12242 vizite
Poza Meniuri nunta si specialitati
Foto
1. APERITIV - GUSTARE RECE . Salam sibiu 50 gr; ghiudem 50 gr; muschi tiganesc 60 gr ;icre crap 60gr ; ou umplut ; branza telemea 60 gr ; cascaval 60 gr ; rosie nature ; chiftelute 5buc ; ardei gras cu branza de vaci ; rulou cu a?la rousse ; salata verde ; masline. 2. SARMALE cu mamaliguta, ardei iute si costita sau FILE PESTE Pangasius cu cartofi nature. 3. FRIPTURA - ceafa de porc 150 gr , piept de pui dezosat 100 gr , carnaciori cabanos 60 gr , cartofi prajiti cu branza rasa . Salata de varza sau de muraturi (castraveciori cu gogosari). 4. TORT DIAMOND (stil American) 170 gr/Portia 5. CAFEA ESPRESSO cu lapte. - LA DISCRETIE. 6. PRIMIREA cu sampanie si piscoturi. 7. BAUTURI: WHISKI J & B = 150 ml MARTINI = 200 ml de persoana. Apa minerala , Coca-Cola , Fanta - LA DISCRETIE. VIN PIETROASELE demisec - LA DISCRETIE. 8. FRUCTE: portocale , banane , struguri albi-negri 9. ALUNE si covrigei sarati. 10. Pom fructe la prezidiu
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.