1. APERITIV - GUSTARE RECE .
Salam sibiu 50 gr; ghiudem 50 gr; muschi tiganesc 60 gr ;icre crap 60gr ; ou umplut ; branza telemea 60 gr ; cascaval 60 gr ; rosie nature ; chiftelute 5buc ; ardei gras cu branza de vaci ; rulou cu a?la rousse ; salata verde ; masline.
2. SARMALE cu mamaliguta, ardei iute si costita
sau FILE PESTE Pangasius cu cartofi nature.
3. FRIPTURA - ceafa de porc 150 gr , piept de pui dezosat 100 gr , carnaciori cabanos 60 gr , cartofi prajiti cu branza rasa . Salata de varza sau de muraturi (castraveciori cu gogosari).
4. TORT DIAMOND (stil American) 170 gr/Portia
5. CAFEA ESPRESSO cu lapte. - LA DISCRETIE.
6. PRIMIREA cu sampanie si piscoturi.
7. BAUTURI: WHISKI J & B = 150 ml MARTINI = 200 ml de persoana.
Apa minerala , Coca-Cola , Fanta - LA DISCRETIE.
VIN PIETROASELE demisec - LA DISCRETIE.
8. FRUCTE: portocale , banane , struguri albi-negri
9. ALUNE si covrigei sarati.
10. Pom fructe la prezidiu
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.