Ghidul Serviciilor
Restaurant Moara Cu Noroc
inapoi la firma 2597 vizite
Poza Seri traditionale
Foto

Cat de sanatos iti place sa mananci?

Bucatarul nostru iti recomanda un meniu natural, bazat pe retete cu pasari de curte ( rate, gaste, curcani, gaini) sau iepuri de casa pregatite in mod traditional.

Pasarile sunt achizitionate de la producatori particulari satmareni get-beget din Ardud, Cuta, Botiz, Hodisa, Turt sau Halmeu.

Acestea ofera savoarea aromelor de altadata, a gusturilor pastrate in amintirea noastra din copilarie; memoria gustativa a meleagurilor satmarene.

Ce poate fi mai bun decat:- Curcan cu masline, – Curcan la tava cu sos de ciuperci, – Pulpa de curcan pe varza rosie cu crusta de miere de albine, – Friptura de pui cu mujdei si mamaliguta, – Rata pe varza rosie , – Rata cu sos de afine, – Rata cu sos de portocale, – Piept de gasca cu masline si lamaie, – Pulpa de gasca la cuptor, – Friptura de iepure, – Iepure cu ciuperci. Alege TU!

Toate acestea alaturi de o palinca de Turt si un vin de Halmeu, combinatia unei seri reusite pentru clienti deosebiti, inteligenti si sanatosi.

Si mai presus de toate:  “Plateste … doar daca-ti prieste!

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.