Piesa de rezistenta a localurilor interbelice, uitata mai apoi, acest amestec nobil de carnuri si arome a fost o importanta sursa de desfatare a musteriilor. Ne facem datoria de a-i readuce in atentia Dvs. intr-o interpretare proprie a retetei Domnului Bacalbasa
100grAvand la baza compozitia carnatilor de Plescoi, umanizata mai apoi in carmangeria noastra. ( Reteta originala Zexe)
100grReteta lui Nea Florica, carmangier cu talent (ce l-a avut ucenic netalentat si pe Matache, de-a ramas doar macelar)
100grBine fript, asa si asa sau in sange, cum va place.
100grCa n-am mai avut bani de pulpa, care-i tare si atoasa.
100gr”O bezea de carne”, aromatizata in baituri si maturata la rece timp de doua zile.
100grInventie Romaneasca de la sfarsit de secol XIX, amestec fericit de carnuri, zemuri si condimente, ce au stat la odihna doua zile pentru a se impreuna cat mai bine. Incontestabil , una dintre emblemele Bucatariei noastre.
80gr/bucCarne de porc sanatoasa?!Da! Porcul de Mangalita, “Uleiul de masline pe patru picioare” , fara colesterol, cu un continut de Omega 3,6 si 9 superior Somonului.Recomandat copiilor, batrânilor si persoanelor cu probleme cardiovasculare si cautat cu insistenta de cunoscatorii sanatosi datorita gustului de exceptie.Creste într-un an cât altii în trei luni si daca îl întâlniti pe strada îl recunoasteti dupa parul lânos, lung si cret, fapt ce i-a atras porecla de “OAIE cu SORICI”.
100grAceeasi bibilica, alte parte anatomica.
100grDin bibilica, crescuta libera si neinghesuita de se tine carnea pe oase.
100gr…pentru ca busuiocul nu se pune in ciorba si nu ii gaseam locul
100gr