Fiertura de-o noapte dreasa cu mujdei si iaurt, servita Fierbinte. Tuslamaua regala a fost la epoca mancare de baza in mai toate carciumile Bucurestene. O repunem pe lista. (Aici, varianta originala)
300grMult marar, carne mustoasa, ceapa, usturoi, miez de paine in lapte, o compozitie menita sa redea chiftelei prestigiul de altadata. (Reteta proprie)
250grO alta delicatesa uitata, pe care vrem s-o restituim spre delectare.
150grSpecialitate macelaresaca servita cu sare grunjoasa si pasta de usturoi.
700/40grPentru ca, spre deosebire de tarani, boierii isi permiteau sa le faca din garf.
250grGreu de procesat pt ca ne-au plecat pana si mieii intr-o transfumanta nefericita
80/80/30grSe taie rata, se scoate ranza si se fierbe in grasimea adunata, parfumata cu ceva mirodenii, la foc mic, cale de cateva ceasuri.
120grParfumate cu usturoi si prajite la foc iute ca sa mai cereti o portie !
200 grO intreaga filozofie.
180gr/60grGreu de procesat pentru ca ne-auplecat pana si mieii intr-o transhumanta nefericita
150gr/30grReteta din epoca brancoveneasca
150gr/80gr