Bacon, cârnati din topor, ou si brânza de burduf încinse în untura si învelite în mamaliga
Cu ou si fulgi de ovaz, rumenit la foc iute
Chiftelute de miel în lipie cu rosii si sos picant
Servite cu inele de ceapa aurite în tigaie
Pregatite la cuptor cu hrean proaspat si bagheta crocanta
servita cu rosii proaspete si ceapa rosie
Sunculita taraneasca, ciolan afumat de purcel, muschiulet de purcel perpelit, toba taraneasca, slaninuta usturoiata, telemea de vaca, icre de crap, mustar, castraveti murati si ceapa rosie
Produs vegetarian
Servit cu cartofi prajiti românesti
Crochete de cascaval, chiftelute de miel, rulada de pui (cu sunca, cascaval si menta), brânza de burduf rumenita, acompaniate de legume la jar
Salata de vinete proaspete coapte la gratar, zacusca gatita la foc cu lemne si icre de fasole batuta
Brânza telemea, brânza de burduf în membrana de oaie, babic, pastrama de oaie, cârnati traditionali de Plescoi, masline, rosii, castraveti proaspeti, ceapa rosie sparta
Pregatita cu cognac si jeleu de grenadine, servita cu dulceata de ceapa rosie si bagheta crocanta
Brânzeturi veritabile românesti din stânele înalte ale Horezului. Brânza telemea proaspata de vaca, cas proaspat, telemea proaspata de oaie, masline, rosii, ceapa rosie, castraveti, ardei gras