Ghidul Serviciilor
Magic Place Grant, Restaurant Evenimente - Bucuresti
inapoi la firma 1793 vizite
Poza Restaurant
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Restaurantul "Magic", situat in incinta parcului Moghioros , are o capacitate de 100 de locuri , terasa de 200 de locuri si o cafenea moderna de de 60 de locuri. Restaurantul nostru are la baza o bucatarie internationala deservita de bucatari calificati ,maistri specialisti in arta culinara internationala. Ofertele noastre sunt flexibile , pentru orice buget , capabile sa satisfaca orice pretentii.

 

Noi , impreuna cu clientii nostri personalizam oferta pana la nivelul cererii si avem ca tel fidelitatea , siguranta si calitatea. Suntem in masura sa organizam coffe break-uri ,cocktailuri , mese festive si diferite evenimente petreceri atat in locatiile noastre precum si in locatii propuse de noi sau de clientii nostri. Un sector foarte important al activitatii noastre este specializat pe suportul oferit companiilor la organizarea evenimentelor planificate. Oferim servicii de calitate , complete , pentru conferinte , aniversari , petreceri de Pasti , Craciun si Revelion.

 

Livram zilnic la domiciliul clientilor o gama variata de produse din bucataria romaneasca si internationala.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.