GUSTARE:
Rulada de pui si fructe confiate, Pate din ficat de rata cu dulceata de ceapa, Muschi tiganesc si baby porumb, Cascaval afumat, Icre de crap asezonate cu icre rosii, Tortilla cu somon fume, spanac si crema de branza, Frigarui de branza brie cu rosii cherry, Mousse din sunca de Praga cu ardei gras, Castravete cu usturoi si ulei de susan
PESTE:
File de dorada in crusta de nuca si migdale, Ratatouille de legume si dressing “River”
TRADITIONAL:
Sarmalute in foi de varza cu mamaliguta, smantana si ardei iute sau Sarmalute in foi de vita cu smantana
FRIPTURA:
Cotlet de porc cu os “Caprese” si piept de curcan macerat
Garnituri: Risotto cu ciuperci porcini sau Cartofi in sos de cascaval
Salata: ardei copti sau rosii si castraveti
SAMPANIE (la tort) ,
MIX APERITIV (alune, covrigei, etc.)PRET: 235 ron