GUSTARE:
Cocktail de creveti cu pesto genovese, Prosciutto crudo cu pepene galben si menta, Rulada de cascaval cu strugure si nuca, Pastrama de curcan, Ou umplut cu icre, Ciuperci cu branzeturi fine gratinate, Crepes cu somon fume, Sunca presata cu ierburi aromate, Pastrama de porc, Castravete
PESTE:
File de somon la gratar in sos de soya si wasabi, broccoli cu urechi de lemn
TRADITIONAL:
Sarmalute in foi de varza cu mamaliguta, smantana si ardei iute sau Sarmalute in foi de vita cu smantana
FRIPTURA:
Ceafa de porc condimentata la gratar, Pulpa de pui dezosata macerata in sos de fructe, la cuptor
Garnituri:
Cartofi gratinati house style sau Piure de spanac si morcov cu piersica confiata umpluta cu crema de gorgonzolla
Salata:
rucola cu rosii cherry sau salata chinezeasca de castravetiSAMPANIE (la tort) , MIX APERITIV (alune, covrigei, etc.)PRET: 259 ron