Ghidul Serviciilor
Atelier Matefi, Mures - Restaurare Si Conservare Opere De Arta
inapoi la firma 1951 vizite
Poza Despre noi
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Restaurarematefi.ro este unul dintre nu prea numeroasele ateliere specializate in restaurare  si reconditionare din tara. Ne mandrim cu o experienta de peste 10 ani in domeniu in care am invatat ce inseamana sa pretuiesti arta, sa intelegi omul care o creeaza! Oferim servicii la standarde inalte, clientii nu pleaca niciodata nelamuriti sau nemultumiti de la noi. Intotdeauna ne facem timp pentru a explica ce implica munca noastra, ce inseamna restaurarea si reconditionarea obiectelor.

 

Suntem adeptii provocarilor si orice lucrare care ajunge in cadrul atelierului nostru va fi tratata ca un obiect de arta. Nicio lucrare nu este mai “buna”, mai “grea” sau mai “rea” decat cealalta. Toate sunt restaurate conform criteriilor fizico-chimice presupuse de restaurare. Noutatea si complexitatea nu ne-au speriat niciodata. Am crezut si credem ca orice proiect, daca este planificat si urmarit correct, nu este greu sau de nerealizabil. Cu multa munca, rabdare si talent orice proiect poate fi realizat la standarde inalte, conform cerintelor clientului. Experienta vasta in domeniu am obtinut-o prin increderea care ne-au oferit-o clientii nostri, care niciodata nu au plecat nemultumiti de la noi. Recomandarile atat scrise cat si verbale ne dau posibilitatea de a va oferi o gama cat mai larga de obiecte restaurate. Nimic nu este imposibil, totul este sa vrei, si noi vrem si ne dam silinta sa va oferim cele mai bune servicii de restaurare si reconditionare .

 

Pentru a va convinge de cele mentionate mai sus rasfoiti sectiunile noastre: Restaurare, Reconditionare, Portofoliu, si daca v-am convins de seriozitatea noastra si suntem ceea ce cautati puteti sa ne conatctati cu incredere.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.