Ghidul Serviciilor
Resto Aperto, Restaurant - Bucuresti
inapoi la firma 1844 vizite
Poza Gelato
Foto

PROFITEROL (350gr) Înghetata de Vanilie, Profiterol, Sirop de Ciocolata, Frisca, Menta.

ABSOLUT CIOCCOLATA (300gr) Înghetata de Ciocolata Alba si Neagra, Ciocolata Alba, Ciocolata Neagra, Fri

MENTA CIOCCOLATA (250gr) Înghetata de Vanilie, Ciocolata Neagra Scalii, Macaron, Menta

GIANDUIA (320gr) Înghetata de Alune de Padure, Variegato Gianduia, Biscuiti Amaretto, Frisca Batuta, Menta.

STRACCIATELLA E FRAGOLA (330gr) Înghetata de Vanilie, Ciocolata Neagra Scalii, Capsuni, Sirop de Carame

 

Pernigotti si ciocolata O poveste fara sfârsit...

Daca iubesti dulciurile si mai ales ciocolata, este foarte posibil sa fi auzit de Pernigotti, prima fabrica de ciocolata din Italia. Inovatia, ingredientele excelente, investitiile constante în tehnici moderne de procesare si mai presus de toate, pasiunea, au transformat micutul atelier de dulciuri din Piemont într-una din cele mai faimoase marci italienesti. Penigotti si-a deschis oficial portile în 1860 si de atunci au ramas în inimile italienilor pentru tot ceea ce înseamna ciocolata, nuga, crema din alune de padure si fistic, si bineînteles… pentru Gelato! La 22 de ani de la deschidere, calitatea excelenta este recompensata cu stema oficiala a furnizorilor Casei Regale. Iar în 1927 începe productia la scara larga a mult iubitelor praline Gianduiotto, un amestec delicios de ciocolata si alune de padure. Noua ani mai târziu, în 1936, Pernigotti este printre primii care intra pe piata ingredientelor pentru înghetata, devenind un vârf de lance în domeniu. Cu o traditie în fabricarea ciocolatei de aproape 160 de ani si cu peste 80 de ani de experienta în producerea înghetatei, Pernigotti aduce la Aperto excelenta gustului Italian. Totul începe de la ingredientele de înalta calitate prelucrate cu maiestrie: alune de padure DOP, fistic de Bronte, boabe de cacao de pe cele mai bune plantatii din lume. Si pentru ca detaliile fac diferenta, toata gama Pernigotti este halal si fara gluten, iar pentru dietele speciale, exista bineînteles variantele kosher si fara lactoza. La Aperto, am ales pentru tine gelato Pernigotti, pentru ca vrem sa te bucuri de gustul autentic italian de la prima lingurita… pâna la ultima!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.