Ghidul Serviciilor
Tapiterul Casei Tale
inapoi la firma 1957 vizite
Poza Servicii
Foto

Tapiterul casei tale iti ofera servicii de retapitat, remediat sau reconditionat canapele si fotolii din piele sau stofa, scaune de casa si birou, tabureti si mobilier vechi. Cele mai dese cazuri in care se solicita servicii de retapitare sau reconditionare sunt atunci cand canapeaua sau fotoliul din piele si-a pierdut din culoarea originala sau este foarte zgariata din cauza diferitelor accesorii pe care le purtam in vestimentatie.

In oricare din aceste situatii se poate opta pentru retapitarea partiala a meterialului sau in functie de uzura lui, chiar si integrala. Repararile sau schimbarile partiale de material nu se vor putea observa deoarece se vor folosii materiale identice si tehnici profesionale pentru uniformizarea acestora.Reconditionam orice tip de mobilier de la canapele din piele ecologica, piele naturala, stofa, panza, coltare, canapele fixe sau extensibile, fotolii si scaune. In primul rand e bine de stiut ca sistemul de lucru nu difera in functie de materialul folosit, fie ca este vorba de piele sau stofa. Se incepe prin desfacerea tapiteriei si husei pentru a obtine tiparul cu dimensiunile originale, dupa care se croieste din materialul ales, husa noua pentru mobilier. Inainte de asezarea acestora se intareste scheletul, se vor schimba buretii pernelor ca in final sa putem imbraca mobilierul in noua tapiterie.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.