Ghidul Serviciilor
Retina Optica Medicala, Bucuresti - Comercializare, Montare, Reparatii Ochelari
inapoi la firma 2504 vizite
Poza Garantii si servicii
Foto

100% calitate. Primesti ceea ce vezi

www.retina-optica.eu comercializeaza produse originale, sigilate conform standardelor CE.

Toate produsele de pe www.retina-optica.eu sunt autentice. 

Livram produse de cea mai buna calitate.

Cu experienta in domeniu, in comercializarea online a lentilelor de contact, ochelari de soare, rame de vedere, lentile colorate, www.retina-optica.eu va ofera servicii de inalta calitate la cele mai mici preturi!

Pentru sanatatea dumneavoastra, toate produse sunt noi, sigilate si 100% originale!

Garantia de retur

Poti returna fara nici un motiv produsele comandate de la www.retina-optica.eu in termen de 30 zile din ziua achizitiei.

Returul este suportat de catre client.

*Nu se accepta returul conform legii daca:lentile de contact (dioptrie, culoare) daca au fost desigilate, ochelarii efectuati la comanda dupa specificatiile clientului (prescriptie) si daca eticheta de securitate a fost rupta.

 

Garantia de livrare

Livrarea produsului sau produselor comandate se face in maxim 3 zile in intervalul luni-vineri (pentru produsele aflate pe stoc).

Trebuie sa mentionam insa ca perioada noastra maxima de livrare (3 zile) nu se aplica in perioadele aglomerate din an precum Black Friday, Craciunul, Sarbatorile de Paste, sau 8 Martie, Halloween, sarbatori legale.

Garantia de schimb a produselor

Schimbarea produselor achizitionate de pe www.retina-optica.eu este gratuita in termen de 30 zile calendaristice de la achizitionare.

Schimbarea este valabila doar daca :

 

 

BANII INAPOI 30 ZILE

Banii se returneaza la dumneavoastra in cont in general in 48h de la primirea IBAN-ului contului dvs.La www.retina-optica.eu satisfactia clientilor este o prioritate. Daca ati gresit comanda sau nu sunteti pe deplin multumit de produsele cumparate, atunci aveti dreptul de a returna produsele in termen de 30 zile calendaristice de la receptionarea lor.

Cum puteti folosi garantia de 30 zile banii inapoi?

Daca nu sunteti multumit de ce ati comandat, puteti returna produsele lawww.retina-optica.eu in termen de 30 zile, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de dvs, iar rambursarea contravalorii produsului se va face prin metoda initiala de plata sau orice alta metoda agreata de comun acord, in cel mult 30 de zile calendaristice de la retur.

Asadar, daca doriti sa renuntati la un produs trebuie sa ne trimiteti o instiintare prin e-mail (office@retina-optica.eu), posta, telefon, SMS, verbal sau orice alte metode convenabile prin care ne anuntati ca doriti sa returnati produsul, mentionand numarul comenzii/facturii si codul IBAN al contului bancar, unde doriti sa va restituim contravaloarea produsului.

Pentru lentile de contact si solutii de intretinere:

Va rugam sa aveti in vedere ca produsele individuale (cutie, blister, flacon, etc.) care au fost deschise nu pot fi returnate.

In general, produsul nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de uzura, sa fie returnat numai in ambalajul original sigilat si fara insemnari sau alte modificari aduse ambalajului.

Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de uzura si nu poate fi vandut ca si produs nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite recomercializarea lui, ne rezervam dreptul de a refuza produsul, iar la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Pentru orice detalii privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefonic.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.