Ghidul Serviciilor
Retoucherie
inapoi la firma 724 vizite
Poza Croitorie
Foto

Croitoria la comanda este din ce in ce mai cautata pe zi ce trece. Intr-o lume in care imaginea conteaza, o tinuta impecabila creata exact pe masura dvs. poate fi elementul care va diferentiaza. Retoucherie este un atelier de croitorie deschis pentru a va ajuta ca imaginea dvs. sa fie cea care conteaza. Confectionam la comanda tinute de zi tinute office, tinute de seara, cat si echipamente de lucru.

Fie ca va doriti o tinuta creata dupa un model propriu sau doriti sa realizam tiparul de croitorie special pentru dvs., va stam la dispozitie cu confectionare de rochii, fuste, pantaloni, camasi, bluze, sacouri, paltoane etc.

De asemenea, in atelierul nostru confectionam si lenjerii de pat, perdele sau draperii indiferent de dimensiuni. Atelierul de croitorie Retoucherie se adreseaza si clientilor coporate prin confectionare de echipamente de lucru in domeniu medical si Horeca si confectionare de produse promotionale atat cu materiale proprii de cea mai buna calitate, cat si cu materialele clientului.

Tarifele sunt individuale si se calculeaza in functie de complexitatea comenzii, a gradului de dificultate si de timpul alocat pentru realizarea ei. Pentru o oferta personalizata, ne puteti contacta de luni pana sambata in intervalul:

Luni – Vineri: 07:00 – 18:00

Sambata: 07:00 – 14:00

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.