Ghidul Serviciilor
Revi Gasenergy - Instalatii Gaze Naturale
inapoi la firma 78 vizite
Poza Instalatii gaze Bucuresti - Ilfov
Foto

Revi Gasenergy este o firma autorizata ANRE din Bucuresti. Venim în ajutorul dvs. cu solutii complete de proiectare si executie instalatii de gaze la bloc, case, cladiri, hale industriale. Efectuam interventii oriunde în Bucuresti si localitatile adiacente din judetul Ilfov. Ne ocupam de asemenea de proiectarea si executia instalatiilor de gaze în vederea efectuarii de modificari precum:

Montam contoare fiscale pentru gaze

Pentru aceasta operatiune se instaleaza o noua conducta pe casa scarii si se amplaseaza contorul lânga usa beneficiarului. Facturarea se face direct de catre Distrigaz Sud Retele prin încheierea unui contract individual cu acest operator. Astfel, se elimina implicarea asociatiei si a altor persoane în calculul consumului de gaze. De asemenea, pe acest tip de instalatie se poate monta ulterior si o centrala termica de apartament.

Proiectare, executie si instalare gazepentru asociatii de proprietari, persoane fizice si juridice

Autorizata ANRE si agreata Distrigaz Sud Retele, societatea noastra va sta la dispozitie pentru operatiuni de instalare gaze naturale în Bucuresti si Ilfov.

 0743 566 938Societatea noastra este autorizata pentru efectuarea urmatoarelor servicii:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.