Frigarui cu halibut si crevetiIngrediente pentru 4 portii: - 500 g file de halibut, taiat in cuburi mari; - 1 lingura pesto; - 4 felii bacon; - 1 lingura sare; - 12 creveti intregi, de apa rece; - 1/2 castravete; - 3 linguri ulei de masline; - 2 lingurite mustar DijonSe tavalesc cuburile de peste prin sare si se lasa aprox.20 minute, dupa care se clatesc si se stergcu un servet uscat.Apoi se ung cu pesto si se infasoara fiecare cub in bacon. Se curata crevetii si se taie castravetele in lungime, se scot semintele si se taie felii potrivit de groase.Se pun pe rand p frigarui bucatile de peste, crevetii si castrvetele. Separat se amesteca uleiul de masline cu mustarul si se ung frigaruile, dupa care se pun pe grillpentru aprox. 6 minute, intorcandu-se des. sa se patrunda uniform.Se servesc cu cuscus sau o salata buna de cartofi.