Ghidul Serviciilor
Riana Design
inapoi la firma 750 vizite
Poza Aparat Aer Conditionat Inventor 12000 bt
Pret: 1.550 RON
Foto

FUNCTIA DE CURATARE AUTOMATA* • Functia de curatare automata nu permite dezvoltarea prafului si a mirosurilor neplãcute în interiorul aparatului în timpul functionarii sale. • Atunci cand inchidem aparatul de aer conditionat, ventilatorul intern continua sa functioneze cu o viteza scazuta, astfel încat sa dezumidifice complet partile interne ale aparatului, pentru a nu se permite crearea eventualelor focare de infectie. FUNCÞIA INOVATIVA DEFROST • Functia DEFROST aduce cea mai mare economisire de energie si cea mai mare eficienta pentru functia de încalzire. Controlul functiei DEFROST se realizeaza cu senzori care regleaza mai eficient necesitatile de climatizare si durata de functionare DEFROST

 HOT START: termostat interior pentru controlul functionarii ventilatorului intern la incalzire si evitarea patrunderii aerului rece în mediul ambiental.

FUNCTIONARE AUTOMATA : pentru crearea ambientului ideal.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.