Ghidul Serviciilor
Saint-Gobain Rigips Romania - Plafoane, Pereti Si Pardoseli
inapoi la firma 257 vizite
Poza Finisare zidărie - pregătire suprafete
Foto

Grund universal sub formă de pulbere, pe bazã de răşini şi nisip cuarţos. Pentru pereţi şi plafoane la interior, pentru egalizarea absorbţiei de apă şi pentru creşterea aderenţei suprafeţelor suport, înaintea tencuirii ori a aplicãrii de glet în strat cu grosime >1 mm sau alte finisaje.

 MOD DE LUCRU

Suprafaţa suport trebuie să fie curată, nedeformabilă, uscată, fixă, fără praf, urme de ulei sau mortar uscat.

Se umple găleata cu 6 litri de apă curată, potabilă şi rece. Se toarnă pulberea dinpunga de 5 kg şi se amestecă manual sau cu ajutorul unui mixer electric până la obţinerea unui amestec fluid omogen, fără aglomerări. După un repaus de aproximativ 10 minute, se reamestecă. Materialul obţinut se aplică cu o bidinea sau o pensulă lată. Pentru a evita sedimentarea particulelor solide, se recomandă amestecarea şi pe durata aplicării. După uscarea completă a grundului, rezultă o suprafaţă rugoasă ce poate fi finisată cu gleturi şi tencuieli Rimano®.

A nu se folosi pe suporturi îngheţate sau la temperaturi de îngheţ. Nu se aplică pe suprafeţe excesiv de calde sau expuse acţiunii directe a apei. Temperatura aerului, a materialului şi a stratului suport trebuie să fie peste 5°C şi sub 30°C. Suprafeţele amorsate trebuie protejate de îngheţ, razele soarelui, apă şi alte intemperii, până la uscarea completă. Produsul nu trebuie amestecat cu alte materiale. Uneltele se spală cu apă imediat după utilizare.

Timpul de lucru (punere în operă): cca 8 ore de la preparare.

Consum: cca 0,15-0,2 kg/m în funcţie de natura şi absorbţia suportului.

Depozitarea: în mediu uscat.

Termen de valabilitate: 24 luni de la data fabricaţiei (vezi data de pe ambalaj).

Aspect material uscat: pulbere omogenă fără aglomerări.

Masă volumică în stare afânată: 1,1-1,3 g/cm3.

Granulaţia maximă: 1 mm.

Aderenţa la suport: ≥ 0,5 N/mm2.

Rezistenţa la foc: Clasa A1.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.