Ghidul Serviciilor
Saint-Gobain Rigips Romania - Plafoane, Pereti Si Pardoseli
inapoi la firma 257 vizite
Poza Profile din otel structură metalice
Foto

Profile marca Rigips® si banda de fixare pentru pereţi cu rezistenţă sporită la foc (EI). Profile din tablă din oţel zincat, cu grosime nominală 0.70-1 mm, 100% reciclabile, produse conform SR EN 14195. Tablă de oţel zincat DX 51 DZ + Z140 NA-C prelucrată prin procesul UltraSTEEL®.

Profile speciale cu rezistenţă mai mare decât profilele clasice, care permit construcţia de pereţi despărţitori cu rezistenţa la foc până la 240 minute.

Utilizate în mod uzual la construcţii care protejează împotriva focului: casa liftului, casa scării, protecţii ale structurii metalice aferente unei construcţii.

 

Profil Rigips® I - Produs conform SR EN 14195. Profil montant, vertical (forma litera I) din oţel, pentru perete cu rezistenţă sporită la foc.

Profil sină de ghidaj Rigips® EDC70 - Produs conform SR EN 14195. Profil sină de ghidaj din oţel, pentru perete cu rezistenţă sporită la foc, cu aripi de 70 mm.

Profil Rigips® C92-S10 - Produs conform SR EN 14195. Profil montant, vertical (forma litera C) din oţel, pentru pereţi cu rezistenţă sporită la foc.

Profile Rigips® C - Produs conform SR EN 14195. Profil montant, vertical (forma litera C) din oţel, pentru perete cu rezistenţă sporită la foc.

Bandă metalică fixare GFS1 - Produs conform SR EN 14195. Bandă pentru fixarea plăcilor pentru îmbinări transversale. Pentru perete cu rezistenţă sporită la foc, cu mai multe plăci suprapuse.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.