Ghidul Serviciilor
Rilvan Group - Mutari, Relocari Si Transport Marfa Intern Si International, Bucuresti
inapoi la firma 655 vizite
Poza Mutari
Foto

Animalele de companie au nevoie de multa atentie si grija, asadar serviciile de transport specializate pentru animale de companie sunt necesare atunci când cel mai bun prieten va însoteste în calatorie. Daca doriti sa luati cu dumneavoastra animalul de companie atunci când va mutati, RILVAN Moving va sta la dispozitie cu cele mai bune sfaturi si servicii profesioniste pentru mutarea animalelor de companie, pentru a va ajuta prietenul necuvântator sa se acomodeze usor.Va oferim un pachet de cea mai buna calitate pentru mutarea animalelor de companie, ce include garantat toate elemnetele necesare pentru ca animalul dumneavoastra de companie sa fie mutat în siguranta: servicii veterinare, transport, acomodare, etc. W

Suntem membru acreditat al Asociatiei Independente pentru Transportul Animalelor de Companie (IPATA), singurul serviciu de transport din regiunea central est-europeana care are acest statut.

Va oferim transport aerian care include:

Echipa noastra va gestiona cu grija si va efectua în siguranta mutarea animalului de companie, pentru ca prietenul dumneavoastra necuvântator sa se adapteze usor la noua locatie.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.