Ghidul Serviciilor
Rilvan Group - Mutari, Relocari Si Transport Marfa Intern Si International, Bucuresti
inapoi la firma 641 vizite
Poza Mutari
Foto

Fie ca mutarea internationala va poarta la New York sau la Tokio, o echipa de mutare specializata în mutari internationale poate face diferenta dintre reusita si esec.

Experienta ne-a demonstrat ca numai câteva companii specializate în mutari internationale pot onora mutarea internationala a bunurilor, iar acest lucru reprezinta una din problemele aferente unei mutari internationale.

RILVAN Moving va ajuta sa efectuati mutari internationale si formalitatile vamale, ajutându-va totodata sa va familiarizati cu mutarea peste hotare.

În ultimii 20 de ani ne-am specializat în mutari internationale, oferindu-le clientilor nostri servicii door to door, cu ajutorul retelei noastre de agenti internationali.

Suntem membri a celor mai renumire asociatii din domeniu, precum Federatia internationala a transportatorilor de mobila (FIDI), Asociatia internationala a transportatorilor (IAM), Asociatia Europeana pentru Relocare (EuRA), Federatia Asociatiilor Transportatorilor Europeni (FEDEMAC) siAsociatia Independeta a Transportatorilor de Animale de Companie (IPATA), singurul furnizor de servicii din regiunea central est-europeana care detine acest statut.

De asemenea, suntem parte a familiei WCA (World Cargo Alliance), cea mai mare si mai puternica retea a transportatorilor de marfuri independenti din lume.

RILVAN Group respecta etica si reglementarile de lucru impuse de toate aceste organizatii. Putem asadar sa va ajutam sa va mutati sau relocati în orice parte a lumii prin intermediul retelei noastre de parteneri logistici internationali, asigurându-ne în acelasi timp de respectarea standardelor de calitate a serviciilor solicitate. Prezenta noastra globala este excelent reprezentata iar calitatea serviciilor este garantata.

Calitatea serviciilor de mutari internationale pe care le oferim, precum si dovada profesionalismului nostru sunt atestate si de numarul tot mai mare de clienti care ne solicita anual serviciile.

Serviciile profesioniste pe care vi le oferim garanteaza o mutare la distanta fara probleme:

Folosim materiale speciale pentru împachetare: strong>

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.