Ghidul Serviciilor
Rilvan Group - Mutari, Relocari Si Transport Marfa Intern Si International, Bucuresti
inapoi la firma 655 vizite
Poza Mutari
Foto

RILVAN Moving a demonstrat ca este una din cele mai de încredere companii de transport local existente pe piata, oferindu-le clientilor o gama larga de servicii de mutare, pentru a satisface orice tip de nevoi.

Experienta ne-a învatat ca asumarea responsabilitatii mutarii unei case poate fi foarte stresanta si necesita o atentie deosebita la detalii pe întreaga durata a procesului. RILVAN Moving anticipeaza astfel de situatii, de aceea personalul nostru calificat si specialistii în ligostica vor lucra fara încetare pentru a se asigura ca mutarea dumneavoastra decurge usor si fara probleme.

Primul pas pentru o mutare locala de succes este completarea pre-chestionarului privind bunurile. Acesta se refera la obiectele ce urmeaza a fi mutate, itinerariul, datele, etc. Daca acceptati oferta noastra, bazata pe volumul si particularitatile mutarii, urmatoarele etape vor fi efectuate în continuare:

În ziua mutarii:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.