Ghidul Serviciilor
Rilvan Group - Mutari, Relocari Si Transport Marfa Intern Si International, Bucuresti
inapoi la firma 655 vizite
Poza Relocari
Foto

umea se misca din ce în ce mai repede iar timpul a devenit pentru fiecare mai important ca niciodata. Indiferent ca va doriti sa petreceti mai mult timp cu familia sau doriti doar sa va relaxati, serviciul nostru de concierge s-a dezvoltat tocmai pentru a va oferi aceasta libertate de miscare. De la asistenta personala pâna la comisioane pe timpul zilei sau noptii, serviciile de concierge sunt un lux accesibil si necesar.

Serviciul de concierge RILVAN este personalizat astfel încât sa va îndeplineasca orice cerinte pe care le-ati putea avea. Având un suport logistic puternic în spate si cu asistenta în timp real de la sediul RILVAN, echipa concierge asigura cele mai bune si rapide servicii chiar si celor mai pretentiosi clienti.

Serviciile noastre concierge includ :

RILVAN Concierge este un serviciu complet destinat sa va faca viata mult mai usoara si sa economisiti timp pentru dumnevoastra.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.