Ghidul Serviciilor
Rilvan Group - Mutari, Relocari Si Transport Marfa Intern Si International, Bucuresti
inapoi la firma 655 vizite
Poza Relocari
Foto

Scopul companiei RILVAN este satisfactia atât a chiriasilor cât si a proprietarilor. Personalul nostru a înteles ca modul cel mai bun de a oferi un stil de viata confortabil clientilor nostri este prin efortul constant de a îmbunatati calitatea serviciilor si atentia la detalii.

Indiferent daca proprietatea dumneavoastra reprezinta un apartament, o casa de tip familial, spatii comerciale sau cladiri de birouri, compania noastra va asigura un management impecabil al proprietatii dumneavoastre si atragerea de noi chiriasi.

De la administrarea spatiilor pâna la servicii de achizitii, de la relatiile cu chiriasii la managementul financiar, RILVAN combina toate serviciile de management al proprietatii într-un numitor comun cu scopul de a mari durata de viata a proprietatii, de a îmbunatati serviciile, de a creste veniturile generate si a maximiza satisfactia clientilor, toate acestea concomitent cu scaderea costurilor totale pentru clienti.

Pachetul nostru de management al proprietatii cuprinde, dar nu se limiteaza la:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.