Ghidul Serviciilor
Rilvan Group - Mutari, Relocari Si Transport Marfa Intern Si International, Bucuresti
inapoi la firma 641 vizite
Poza Servicii de depozitare
Foto

RILVAN Moving ofera si servicii de depozitare de bunuri si marfuri pe termen scurt si lung. Fie ca vreti sa pastrati mobilierul dvs. într-un loc sigur pe perioada mutarii într-o noua resedinta sau ca aveti nevoie de spatiu pentru a depozita motocicleta în timpul iernii, va oferim diverse variante si spatii.

Daca de exemplu sunteti în situatia de a nu putea ocupa noul spatiu închiriat de dvs imediat si aveti nevoie de un loc sigur în care sa va pastrati bunurile personale pâna la data livrarii la destinatia finala, RILVAN Moving va poate ajuta!

Vom gasi solutia potrivita pentru optimizarea spatiului alocat si a costurilor dvs, astfel încât veti plati exact spatiul folosit. Pentru a garanta siguranta lucrurilor dvs, depozitele noastre beneficiaza de multiple masuri de securitate, cu camere de supraveghere 24/7 si sisteme de alarma.

Facilitatile noastre de depozitare sunt sigure si usor de accesat. Pentru a asigura cea mai eficienta depozitare, va punem la dispozitie toate materialele de ambalare de care aveti nevoie: cutii pentru depozitare de diverse marimi, frânghie, huse de protectie, banda adeziva, etc.

Personalul nostru de experti în mutari va va oferi tot suportul tehnic specializat pentru a îndeplini cerintele si nevoile dvs specifice. Bunurile vor fi împachetate la locatia dvs în containere si cutii speciale, dupa caz, si depuse apoi la sediile noastre de depozitare, în asa fel încât  sa se reduca timpul de manipulare si sa se evite posibile accidente la transport.

Când doriti sa primiti bunurile, angajatii nostri va vor aduce containerele direct la noua adresa. Despachetarea se va face cu acceasi grija si atentie la detalii acordata întregii mutari.

Fie ca e vorba de o depozitare pe termen scurt sau lung, variantele noastre de depozitare sunt flexibile. Devotamentul RILVAN pentru cele mai înalte standarde de calitate ale serviciilor va fi demonstrat prin realizarea unei depozitari si mutari cât mai sigure, usoare, rapide si lipsite de stres pentru dvs.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.