Ghidul Serviciilor
Rilvan Group - Mutari, Relocari Si Transport Marfa Intern Si International, Bucuresti
inapoi la firma 655 vizite
Poza Transport de marfuri
Foto

De ce sa alegi transportul rutier de marfuri de la RILVAN Group?

In portofoliul  de servicii  oferite de RILVAN Customs Broker and Freight Forwarder sunt incluse si transportutile rutiere interne si internationale de marfuri, în regim de camion complet (FTL) si regim de grupaj (LCL) , oferind  astfel solutii optime de transport rutier in Romania, Europa, Orientul Mijlociu si CSI, conform conditiilor de livrare INCOTERMS. 

RILVAN   Customs Broker and Freight Forwarder, oferaofera serviciu de livrare in 24  ore in toata  Romania.

Datorita agentilor din Europa, RILVAN Customs Broker and Freight Forwarder asigura cate doua plecari saptamanale in regim de grupaj dinspre Italia, Germania, Franta, Anglia, Belgia, Austria, Spania si Olanda si inspre Romania, precum si plecari regulate din Romania.

În acest sens RILVAN   Customs Broker and Freight Forwarder pune la dispozitia clientilor,   camioane complete, camioane de grupaj sau livrari in regim expres.

În functie de tipul marfurilor ce trebuie transportate, pune la dispozitia clientilor, camioane tip prelata, duba, camioane dotate cu A.D.R. pentru transportul de marfuri periculoase, camioane frigorifice, mega–trailere, camioane pentru transport agabaritic.

RILVAN   Customs Broker and Freight Forwarder ,ofera  servicii  de preluare / livrare de marfuri la nivel national si international , în maxim 24 de ore , realizându-se astfel o parte importanta a serviciului DDU integrat .

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.