Ghidul Serviciilor
Birou Individual De Arhitectura Robert Tauwinkl - Bucuresti
inapoi la firma 143 vizite
Poza Securitatea la incendiu
Foto

Echipa noastra elaboreaza documentatiile necesare obtinerii avizelor si autorizatiilor pentru securitatea la incendiu si oferim consultanta si asistenta, având membri ai echipei specializati în acest domeniu:

În functie de destinatia cladirii sau a spatiului, de dimensiunea cladirii, numarul de persoane care o folosesc si altele de acest gen, normativele impun o serie de conditii, cum ar fi distante maxime de evacuare a

persoanelor, durata de rezistenta la foc a diferitelor elemente constructive (pereti, plansee, usi rezistente la foc pentru o anumita durata), conformatia planimetrica - nu trebuie sa stânjeneasca evacuarea în caz de incendiu, distante minime între cladiri în functie de gradul de rezistenta la foc al cladirii si altele.

Deasemenea, poate fi nevoie, dupa caz. de anumite instalatii specifice -instalatii de limitare si stingere a incendiilor, instalatii de detectie si semnalizare incendii, desfumare ).

Majoritatea masurilor necesare sunt cuprinse in normativul P118-99, dar trebuie coroborate si cu normativele specifice fiecarei functiuni în parte si în general cu orice normativ aplicabil situatiei în cauza.

Pentru a obtine autorizatia de securitate la incendiu, este necesar ca aceste cladiri, daca nu îndeplinesc conditiile, sa fie modernizate, adaptate, în asa fel încât sa corespunda cu normele actuale. Uneori este nevoie de interventii minore, alteori de unele ceva mai substantiale.

Oricare ar fi situatia, echipa noastra va poate ajuta.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.