Ghidul Serviciilor
Roccas Iccp, Bucuresti - Masini Si Utilaje De Cusut
inapoi la firma 2488 vizite
Poza Masini de cusut si brodat
Pret: 9.980 RON
Foto

Broderii de dimensiuni foarte mari Masina de cusut PFAFF Creativ 2134 vine cu un cerc care are o suprafa?ă de 225 x 140 de 9 mm (9" x 6"). Utilizati inelul in combinatie cu functia Orbiting pentru a crea broderii de dimensiuni mari, impresionante. Este posibila chiar crearea unor broderii mult mai mari prin folosirea Creativ GRAND Hoop (accesoriu optional).

Broderie prin simpla apăsare a unui butonIntroduceti cardul inteligent Creativ, selectati design-ul preferat si dati drumul ideilor creative! Masina de cusut PFAFF Creativ 2134 recomandă întotdeauna tipul de cerc care poate fi utilizat pentru fiecare broderie.Pozitionare usoarăPentru pozitionare perfecta, puteti muta design-ul in patru directii si il puteti roti la 90 de grade. Pentru a verifica pozitia exacta a broderiei în cercul de brodat, folositi functia Orbiting – foarte practica atunci când introduceti mai multe modele unul lângă altul. Broderia poate fi, de asemenea, oglindita, pentru o mai mare varietate.

 

 

Deplasare prin întregul design, cusătură cu cusătură.Indiferent unde va aflati in broderie, puteti muta la pozitia înainte sau înapoi, cusătură cu cusătură sau culoare cu culoare, sau puteti sa brodati doar o parte a design-ului.Însăilarea pe cercUtilizati functia Însăilare pentru a preveni intinderea tesaturilor tricotate si pentru a fixa materialele pe carecare nu doriti sa le prindeti.Usor accesibilePuteti taia fără probleme firele omise sau resturile de material. Pozitia Cut deplaseaza cercul de brodat înainte, pentru a va oferi acces facil la material. 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.