Ghidul Serviciilor
Rolden Expert - Jaluzele, Rolete Textile, Usi Garaj, Bragadiru / Ilfov
inapoi la firma 467 vizite
Poza Inchidere Terase
Foto

Rulourile transparente antivant sunt cea mai eficienta solutie atunci cand vrei sa iti protejezi terasa, foisorul sau chiar balconul casei tale impotriva vantului, ploii sau a zapezii. Sunt foarte elegante si au rolul de a proteja spatiul dorit 3 sezoane pe an.

Folia CRISTAL folosita de noi in producerea rulourilor transparente antivant este un polimer din PVC, transparent, tratat cu aditivi de protectie UV care confera rezistenta impotriva razelor solare. Rezistenta acestei folii este data de grosimea de 0.8 mm si de greutatea specifica de 1020 g/m. Latimea unei role de folie este de 1370 mm, pentru a produce un rulou de dimensiuni mai mari se lipesc doua sau mai multe fasii de folie CRISTAL.

 

Producem La Comanda Trei Variante De Rulouri Menita Sa Va Protejeze Balconul, Terasa Sau Foisorul: Rulouri Transparente Cu Rulare Pe Tambur, Rulouri Transparente Cu Caseta Si Ghidaje Si Rulouri Transparente Cu Capse Si Bride.

Rulourile transparente cu rulare pe tambur sunt varianta clasica de inchidere a teraselor sau a balcoanelor, rularea se face printr-un ax ce este prins cu ajutorul a doua console. In partea de jos, in prelungirea foliei CRISTAL se monteaza un sort ce are rolul de a ajuta la scurgerea apei de ploaie.

Rulourile transparente cu caseta si ghidaje sunt varianta cea mai eleganta datorita casetei care poate sa fie tesuta la 45 de grade sau pe semirotund. Axul pe care ruleaza folia CRISTAL este ascuns in caseta, iar structura lor ese similara cu cel al rulourilor exterioare.

Rulourile transparente cu capse si bride sunt varianta cea mai economa si cea mai simpla a rulourilor. Monajul se face rapid si simplu si poate fi facut chiar de catre beneficiar. Peretii sunt ficsi, se pot fabrica la orice dimensiune, iar capsele sunt aplicate pe intaritura laterala.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.