Ghidul Serviciilor
Darie, Manea Si Asociatii - Societate De Avocatura Bucuresti
inapoi la firma 2792 vizite
Poza Fuziuni si Achizitii
Foto

Intrebare: Nu stiu daca biroul dumneavoastra de avocatura se ocupa de achizitii de firme. Am nevoie de servicii de consultanta in acest domeniu.

Raspuns: Da, va putem ajuta in situatia dumneavoastra. Aflat în continuă schimbare, mediul de afaceri din România necesită cunoştinţe amănunţite de afaceri şi creativitate. Folosim o echipă de avocaţi competenti din Bucuresti, pentru a ne asigura că nevoile clienţilor noştri şi obiectivele sunt pe deplin respectate, şi cel mai important, în timp util.

Avocatii noştrii au oferit asistenţă juridică pentru numeroşi clienţi, de la companii multinationale, la companiilor româneşti în toate etapele afacerii acestora.

Consultanţa poate implica o serie de chestiuni simple, de la constituirea societăţii şi activităţi zilnice de Registrul Comerţului până la achiziţii complexe, restructurări, fuziuni.

Pregătim oferte preliminare şi finale, precum şi documentaţia aferentă acestora.

Oferim asistenţă juridică în timpul procedurilor legale obligatorii şi/sau negocieri directe, inclusiv redactarea due-diligence, în scopul de a identifica problemele esentiale pentru atingerea targetului (corporate, real estate, contacte comerciale, acorduri financiare, de autorizare şi de acordare a licenţelor, dreptul concurenţei, intellectual property ).

De asemenea, suntem specializati in evaluarea problemelor-cheie legate de implementarea tranzacţiilor de tip fuziuni, achizitii firme (cerinţe cu privire la constituire, modificare acte constitutive, decizii/hotărâri ale asociaţilor/acţionarilor, re-autorizare, chestiuni legate de impozitare); pregătirea şi negocierea tranzacţiilor şi a documentelor acestora.

Oferim asistenţă juridică de specialitate în faţa autorităţilor relevante în domeniu. Va rugam sa ne contactati pentru a primi raspunsuri clare si rapide, care cu siguranta va vor ajuta sa luati deciziile corecte in afacerea dumneavoastra. Sunati-ne pentru consultanta gratuita.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.