Ghidul Serviciilor
Rollotec, Protectie Solara Ferestre Harghita
inapoi la firma 683 vizite
Poza Marchize
Foto

Savurati orele frumoase de vara cu marchize de calitate de la WAREMA. Multitudinea modelelor face ca ele sa fie ideale pretutindeni - fie ca este vorba de casa de la tara sau de cladirile moderne. Toate au ceva în comun: pofta dupa aer liber, asigurata de întinderea pânzei pe constructia de înalta stabilitate, dar totusi filigranata. Varietatea formelor si modelelor ofera prin aceasta impulsul de accentuare a caracterului unei case. Marchizele Warema: elementul suplimentar pentru casa dvs.

Culorile trezesc emotii. Ele actioneaza prin radiatia, intensitatea lor si sunt o parte a personalitatii dvs. Si în arhitectura culorile joaca un rol esential în conceperea lumii noastre.

Bucuria petrecerii orelor însorite, placerea petrecerii timpului liber - toate acestea le puteti avea când va destindeti pe terasa dvs. umbrita de una din marchizele noastre. Culorile autentice asigura o ambianta de concediu, un climat placut si protectia contra razelor ultraviolete datorita materialului special. Protectia marchizei contra intemperiilor este asigurata aproape invizibil: senzorii masoara, de exemplu intensitatea vântului si determina, la nevoie, retractarea instalatiei. Din programul bogat de accesorii puteti alege echiparea care va convine. 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.