Ghidul Serviciilor
Rollotec, Protectie Solara Ferestre Harghita
inapoi la firma 683 vizite
Poza Storuri exterioare Warema
Foto

În spatele conceptului „protectie solara" se ascunde reglarea eficienta a temperaturii din încaperi. Storurile sunt ideale în acest sens, deoarece reduc patrunderea razelor solare cu 60-80% chiar înainte de a ajunge la suprafata geamului. Prin urmare, mentin o racoare placuta în încapere. De asemenea, iarna permit patrunderea nelimitata a luminii si a caldurii, pentru economisirea energiei consumata pentru încalzire. Si iluminarea încaperii poate fi influentata în mod optim - chiar pâna la întunecarea pentru realizarea de prezentari. Desigur, se adapteaza perfect conceptelor arhitectonice. Este vorba de solutiile WAREMA, fara compromisuri în design si calitate.

Calitate exceptionala a materialului, prelucrare excelenta si o multitudine de variante: acestea sunt caracteristicile storurilor WAREMA. 25 de culori pentru lamele - printre care 19 nuante RAL - pot fi combinate cu culoarea fatadei sau potplasa accente. Mascarile protejeaza grupul de lamele, dar au si rol de design în ansamblul fatadei. Comanda se efectueaza prin sistemul de comanda a protectiilor solare WAREMA sau prin sistemul de comanda a cladirii.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.