Ghidul Serviciilor
Romada Roofing System - Comercializare Si Montare Acoperisuri Bucuresti
inapoi la firma 886 vizite
Poza Tigla metalica Novatik
Foto

Tigla Novatik Matt este prima tigla metalica in panouri mici produsa in Romania si este produsa in concordanta cu Directiva 89/106/CEE privind apropierea actelor cu putere de lege si a actelor administrative ale statelor membre referitoare la materialele de constructii.Incepand cu luna iulie 2012, tigla metalica Novatik a fost inregistrata de Final Distribution la OSIM.

Otelul din care sunt produse tiglele Novatik este stabil, rezistent si sigur. Otelul cu acoperirea Colofer® - marca inregistrata a VoestAlpine - are grosimea de 0,5mm si acoperire de ZnMg de 120gr/mp. Aliajul ZnMg este foarte stabil in conditii de ceata salina si asigura o protectie sporita la coroziune ( atat pentru suprafata foii cat si pentru marginile de taiere sau gauri).

 

Novatik – un acoperis elegant, solid si eficient potrivit pentru cladiri noi sau renovari.

 

Lungime modul1340 mmLungime utila modul1260 mmLatime utila modul370 mmNumar panouri / mp2,15 modulePanta acoperisMin 12°Materie primaOtel 0,5mmStrat de protectieZnMg 120 gr/mpAcoperireColofer mat rugos – 35 microniGreutate / mp5,14 kg / mp

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.