Ghidul Serviciilor
Romagent - Agentie De Detectivi
inapoi la firma 1773 vizite
Poza Despre noi
Foto
Foto

Romagent Grup  isi are originea in prima agentie de detectivi, infiintata in anul 1999: Romagent 

 

 Ancheta privata reprezinta in toata lumea o necesitate, o provocare si o alternativa .Zeci de oameni au trecut pragul  biroului , şi ne-au spus  povestea lor.Am incercat impreuna sa schimbam lucrurile.Clientii nostri au descoperit ca nu sunt singuri.Au luat decizii corete, bazate pe informatii.Prestigiul noastru are la baza o bogata experienta, perseverenta si implicare.Deciziile bune se bazeaza pe informatii.Managerii eficienti au consultanti  priceputi si multi dintre ei ne-au ales pe noi.

 

Noi nu vindem informatii! Noi oferim solutii bazate pe informatii.Organizarea de Grup creste eficienta serviciilor integrate si personalizate.Intr-un pret rezonabil oferim consultanta si investigatii .Avem o retea nationala eficienta.Suntem intr-o retea internationala prestigioasa.Case de avocati,  experti grafologi, criminalisti, psihologi, tehnicieni sunt alaturi de investigatorii nostri.Impreuna analizam si oferim solutii.

 

Deveniti mult mai eficienti alaturi de noi !

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.