Ghidul Serviciilor
Rombac Audit Si Consultanta Bucuresti
inapoi la firma 39 vizite
Poza Contabilitate
Foto

Serviciile de evidenta contabila sunt obligatorii pentru orice companie, dar modul în care acestea sunt abordate îi diferentiaza pe cei care le presteaza. Evident ca asiguram cele mai bune practici contabile, fiind permanent în cadrul legal. Dar venim cu ceva în plus. Ne preocupa identificarea oportunitatilor, a solutiilor prin care putem optimiza si eficientiza aspectul fiscal si contabil, spre avantajul clientilor nostri.

Astfel, prin serviciul de evidenta contabila, vor intra în sarcina noastra: 

Serviciile de raportare financiara si manageriala sunt adaptate la nevoile specifice activitatii desfasurate de dumneavoastra, astfel încât sa produca informatiile contabile si de gestiune care sunt necesare pentru un management optim al unei companii.

Experienta acumulata în cei 17 de ani de activitate, precum si echipa noastra de profesionisti ne permit sa va oferim o gama larga de servicii de contabilitate care includ:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.