Ghidul Serviciilor
Romclean Import Bucuresti - Service Utilaje Profesionale Curatatorii
inapoi la firma 2088 vizite
Poza Piese de schimb masini spalat,calandre
Foto

Societatea noastra pe langa activitatile de service si mentenanta la utilaje de spalatorie si curatatorie chimica, furnizeaza, cu sau fara montaj, orice tip de piese de schimb, pentru intretinerea si repararea utilajelor marcile Italian Drycleaning (Italia), Renzacci (Italia), Danube-International (Franta), IMESA (Italia), Girbau (Spania).

Piesele de schimb sunt pentru masini de spalat, uscatoare, calandre, mese de calcat, storcatoare, masini de curatat chimic, mese de ambalat, conveyoare, etc.

De asemenea, la comanda, putem furniza si eventual monta piese de schimb si pentru alte marci de utilaje care nu sunt comercializate de catre societatea noastra.

Tipurile de piese de schimb vandute sunt atat de tip electronic (afisaj electronic, placi de relee, panouri de comanda etc) cat si mecanice (amortizoare de soc, rulmenti, lagare, cuve, etc) dar si electrice (sigurante, cabluri electrice, sonde de temperatura, sonde de umiditate etc.)

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.