Ghidul Serviciilor
Romclean Import Bucuresti - Service Utilaje Profesionale Curatatorii
inapoi la firma 2088 vizite
Poza Despre noi
Foto

Romclean Import SRL este importator utilaje profesionale pentru curatatorii si spalatorii ale firmelor Italian Drycleaning (It), Danube-International (Fr), Renzacci (It), Camptel (It) si IMESA (It). RomClean Import asigura si consultanta de specialitate cat si accesorii si servici conexe de manutenta. Oferim clientilor nostri garantia si profesionalismul unor firme cu traditie in domeniul spalatoriilor industriale, firme precum Italian Drycleaning, Danube-International, Renzacci, Camptel si IMESA, recunoscute in plan international pentru calitatea si fiabilitatea produselor.

Romclean Import a devenit un brand recunoscut pe piata de profil din Romania prin experienta si profesionalismul dovedite de-a lungul timpului, prin calitatea produselor si serviciilor oferite, in calitatea sa de unic importator in Romania al acestor produse internationale de top, Italian Drycleaning (It), Danube-International (Fr) , Renzacci (It), Camptel (It) si IMESA (It), si mai ales prin abilitatea de a propune si implementa solutii personalizate, adaptate necesitatilor clientilor sai. Firma pune la dispozitie echipamente si utilaje pt. spalatorii si curatatorii profesionale din sectorul public, spitale, sanatorii, grupuri scolare, cit si companiilor private care vor sa-si externalizeze aces tip de servicii, in special celor din industria hoteliera. Respectarea valorilor de calitate si profesionalism este demonstrata si de dezideratul declarat al firmei de protejare e mediului inconjurator: furnizorii nostri au proiectat echipamente ecologice de spalatorie si curatatorie industriale, astfel incit economia de apa si energie sa devina realitate! Intregul sistem de spalatorie industriala este proiectat pentru un consum scazut de apa si energie, ce respecta astfel dorinta clientilor nostri de investitie profitabila, cit si necesitatea protejarii mediului si de ecologizare a echipamentelor folosite.

Romclean Import dispune de o echipa de specialisti care studiaza si analizeaza toate cerintele fiecarui proiect pentru a furniza raspunsuriile la nevoile concrete a clientelei sale variate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.