Ghidul Serviciilor
Cesal
inapoi la firma 2126 vizite
Poza Lacuri si vopsele
Foto

Grundul alb pentru lemn este fabricat pe baza de rasina alchidica, cu uscare la aer.

Se aplica pe suprafete de lemn in scopul umplerii porilor si pregatirea suprafetei lemnului pentru acoperirea decorativa. Se obtine o mai buna aderenta intre suport si stratul de finisaj iar prin scaderea porozitatii se reduce consumul specific de vopsea ce urmeaza a fi aplicata conform sistemului de vopsire.

Inainte de utilizare se indeparteaza eventualele coji formate la suprafata produsului, dupa care se omogenizeaza continutul ambalajului original, pina la disparitia completa a eventualului depozit format. Aplicarea produsului se realizeaza cu pensula sau prin stropire cu pistolul, numai dupa pregatirea corespunzatoare a suprafetei ( degresare, curatire, desprafuire, uscare). Urmatorul strat se aplica numai dupa uscarea completa a stratului anterior.Conditii de aplicare: - temperatura mediului 15 - 30oC si umiditatea relativa max.75%.Diluarea se face numai la nevoie cu cel mult 5-10 % diluant universal pentru lacuri si vopsele pe baza de ulei si rasini alchidice ( D001-1 sau D005-1 ).. Pelicula uscata este dura si se slefuieste usor.

Produsul este inflamabil, se depoziteaza in spatii acoperite, ferite de surse de caldura si actiunea razelor solare la temperaturi cuprinse intre 5 - 25OC.Se interzice fumatul, aprinderea chibriturilor sau apropierea altor surse de foc in timpul manipularii si utilizarii produsului.

Toate operatiile de aplicare, manipulare, transport si depozitare se vor face respectind normele de protectie a muncii si prevenirea incendiilor in vigoare corespunzatoare produselor inflamabile.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.