Ghidul Serviciilor
Romco System - Proiectare, Executie Si Montaj Tamplarie Termoizolanta Din Pvc, Bucuresti
inapoi la firma 467 vizite
Poza Sisteme glisante pvc
Foto

Caracteristici tehnice

Latimea tocului: 175 mmLatimea cercevelei: 76 mmNumarul de camere: 8 (la toc), 4 (la cercevea)Garnitura: TPE gri / neagraBagheta: prindere cu un singur piciorVitrarea pentru grosimi de sticla: 4, 20, 24, 30, 36, 44 mmStandard: EN 12608 – clasa ACoeficient de conductivitate termica: Uf: 1.2 W/m²K

Caracteristici generale

La baza proiectarii sistemului HS 76 de glisante cu ridicare si etansare pe garnituri , toate profilele si accesoriile aferente se integreaza in conceptul de izolare. Cercevelele au o latime de 76 mm si 4 camere de izolare. Folosirea suporturilor fixe cu o valoare inalta a momentului de inertie permite o feronerie pentru spatii largi. Se pot folosi praguri atat din aluminiu cat si din PVC. Pentru o excelenta izolare se folosesc garnituri speciale. Suplimentar se poate folosi un pachet de sticla de pana la 45 mm grosime. Sistemul HS 76 de glisante cu ridicare si etansare pe garnituri confera solutii pentru toate gusturile folosind o paleta variata de culori de la Deceuninck.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.