Ghidul Serviciilor
Romco System - Proiectare, Executie Si Montaj Tamplarie Termoizolanta Din Pvc, Bucuresti
inapoi la firma 467 vizite
Poza Sisteme glisante pvc
Foto

Caracteristici tehnice

Garnitura: TPE gri / neagraBagheta: un picior – garnitura PCEGrosime sticla vitrare: 24;30;36;44;52 mmOptiuni deschidere: culisare cu luft constantClass: EN 12608-B ClassCoeficient de transfer termic: Uf = 1.4 W/m²K

Caracteristici generale

Sistemul Glisant Legend realizeaza un nivel superior de izolare fonica si termica. Designul estetic si usurinta la manevrare, reprezinta caracteristicile de baza , care permit realizarea unei izolatii termice ridicate in timpul iernilor geroase , precum si protectie pe perioada verilor caniculare.Exista mai multe motive pentru care se poate opta pentru Sistemul de Glisante Legend!Sistemul de Glisante Legend ofera o valorificare eficienta a spatiului si izolatie termica ridicata, folosind pachet de sticla de pana la 52 mm grosime. Pot fi selectate culori diferite, care genereaza un echilibru optim intre eficienta energetica si confortul ambiental.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.