Ghidul Serviciilor
Romco System - Proiectare, Executie Si Montaj Tamplarie Termoizolanta Din Pvc, Bucuresti
inapoi la firma 1446 vizite
Poza Sisteme glisante pvc
Foto

Caracteristici tehnice

Garnitura: TPE gri / neagraBagheta: prindere cu un singur picior – garnitura PCEVitrarea pentru grosimi de sticla: 4, 20, 24, 30 mmOptiuni deschideri: cu o cale de rulare, cu 2 cai de rulare, cu 3 cai de rulare si plasa impotriva insectelor, placare cu aluminiuClasa: TS 5358 – EN 12608-B ClassCoeficient de conductivitate termica : Uf: 2.0 W/m²K

Caracteristici generale

Toate profilele si accesoriile aferente sistemului de glisante sunt special proiectate sa ofere o izolare optima avand etansare atat pe perii cat si pe garnituri TPE. Acest sistem permite solutii variate de glisare, cale de rulare simpla, dubla, tripla, cu plasa impotriva insectelor. Acest sistem ofera 2 optiuni diferite pentru çerçevele (3 camere) in functie de tipul ferestrelor si a usilor. Sistemul de usi glisnte poate fi combinat cu sistemele Zendow si Everest Max folosind profile auxiliare. Suplimentar pentru protectia la presiunea vantului se folosesc profile de capat din aluminiu permitand astfel deschideri mai mari. Usa cu dubla deschidere sau cu o parte fixa permite fixarea laterala sau in partea superioara. Toate profilele sistemului sunt conform standardului EN 12608.

 OPTIUNI CULOARE

Sistemul de usi glisante indeplineste cerintele beneficiarului oferind o paleta bogata de culori

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.