Ghidul Serviciilor
Romco System - Proiectare, Executie Si Montaj Tamplarie Termoizolanta Din Pvc, Bucuresti
inapoi la firma 1435 vizite
Poza Sisteme profile pvc ferestre
Foto

Caracteristici tehnice

Latime profil: 70-60 mmNumarul de camere: 5/4Numarul de garnituri: 2 ( + garnitura mediana)Garnitura: TPE gri / neagraBagheta: prindere cu un singur picior – garnitura PCEVitrarea pentru grosimi de sticla: 4, 20, 24, 30, 36 mmStandard: EN 12608-B ClassCoeficient de conductivitate termica: Uf: 1.4 W/m²K

Caracteristici generale

Sistemul Fusion este proiectat cu 5 camere izolatoare si o latime a profilului de 70 mm. Utilizarea garniturilor TPE permite sudarea completa a capetelor la colturi asigurand astfel un grad ridicat de izolare.Sistemul ofera o paleta larga de produse : spaleti cu adancime de 90 mm si 150 mm, profile de interconectare, profil de colt la unghi 90° si 135°, picuratori, praguri de aluminiu,profile variate de inchidere si accesorii de prindere.Sistemul Fusion incorporeaza o gama variata de produse auxiliare care ofera solutii pentru orice detaliu. Sistemul Fusion are un design special inclinat care permite alunecarea rapida a apei. Este posibila alegerea unui pachet de sticla de 20,24,30 si 36 mm grosime.In scopuri de siguranta se poate folosi un mecanism de inchidere.Sistemul Fusion este compatibil cu toate celelalte sisteme ( plase contra insectelor,obloane,rulouri,etc.). Toate profilele sistemului Fusion sunt produse in conformitate cu standardul EN 12608 avand clasa B pentru grosimea peretelui exterior.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.