Ghidul Serviciilor
Romco System - Proiectare, Executie Si Montaj Tamplarie Termoizolanta Din Pvc, Bucuresti
inapoi la firma 1435 vizite
Poza Sisteme profile pvc ferestre
Foto

Caracteristici tehnice

Latimea profilui : 70 mmNumarul de camere: 5Numarul de garnituri: 2/3 (optional garnitura mediana)Garnitura: TPE gri/ neagraBagheta : un singur picior – Garnitura PCEVitrarea : 4;20;24;30;36;44 mmStandard: EN 12608Coeficient de conductivitate : Uf = 1,3 W/m²K (garnitura de mijloc) Uf=1,4 W/m²K

Caracteristici generale

Datorita unui design estetic perfect, sistemul Zendow se pliaza usor stilului casei tale. Sistemul este astfel conceput incat sa ofera o sustenabilitate completa a cerintelor tale.

IZOLARE SUPERIOARA

Proiectat cu 5 camere de izolare si o latime a profilului de 70 mm, sistemul Zendow ofera performante termice excelente. Conform testelor efectuate de catre institutul IFT Rosenheim coeficientul de transmitere al profilului (Uf) este de 1,3-1,4 W/m²K si este certificat pentru valoarea Uf=1,3 W/m²K.

PERFORMANTA ACUSTICA

In lumea moderna izolarea fonica este foarte importanta pentru spatiile de locuit. Sistemul Zendow are incorporate 2 camere cu izolatie fonica din fabricare care ofera o izolare fonica mai buna decat cele introduse manual. In plus, caracteristicile existente ale PVC-ului precum si structura multicamerala a sistemului Zendow transforma mediul zgomotos intr-un spatiu perfect de locuit, chiar si in locuri cu trafic intens care necesita un grad ridicat de izolare fonica.

REZISTENTA

Datorita ofertei largi de produse, sistemul Zendow se potriveste oricarui detaliu cerut. Armaturile si profilele de rezistenta ofera cele mai bune solutii chiar si in zonele cu vant puternic.

RESPECTAREA MEDIULUI INCONJURATOR

Usile si ferestrele din sistemul Zendow asigura un mediu sanatos datorita gradului inalt de izolare precum si a caracteristicilor sale cum ar fi longevitatea produsului, intretinerea usoara, reciclarea 100% si abilitatea de reprocesare la sfarsitul perioadei economica.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.